27 Mayıs 2016 Cuma

ANDROİD MARKETTEN PARA KAZANMAK





nettecash




 Akıllı telefonları ilginç kılan, uygulamaların erişilebildiği yer Android Market. Apple firmasının appstore' una karşı, birçok telefon üreticisinin kullandığı, sürekli güncellenen işletim sistemi olan Android' in uygulama merkezi. Android marketi appstore' den ayıran en önemli özellik uygulamaların %68' inin ücretsiz olması. Android market şuan bünyesinde yaklaşık 400.000' i geçkin uygulama barındırıyor. Tabi birçok geliştiricide burdan ekmeğini çıkarıyor. Önceki yıllarda uygulama geliştirebilmek için kodlama bilgisi gerekirken şuan editörler sayesinde tek gereken hayal gücünüz. Editörler olmasaydı uygulama geliştirebilmek için şuan buzdolabından klimaya kadar birçok yerde kullanılan, 1995 yılında Sun Microsystems tarafından geliştirilen, nesne yönelimli bir programlama dili olan Java dilini bilmeniz gerekecekti. Basit bir giriş örneği ;



 // MerhabaDünya.java
 public class MerhabaDünya{
     public static void main(String[] args) {
         System.out.println("Merhaba Dünya!");
     }
 }



 Tabiki siz editör kullanacaksınız. Buradan MobiRoller' a üye olup hemen bir uygulama geliştirmeye başlayabilirsiniz. İsterseniz bu işi MobiRoller uygulamasını indirip akıllı telefonunuz üzerinden de yapabilirsiniz.
nettecashMobiRoller ile geliştirilen uygulamalar; Android ve iPhone uygulamaları desteği, kullanıcı üyeliği, e-ticaret, sipariş, sosyal medya entegrasyonu (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube vb), anlık bildirimler (push notification), tek tuşla arama, gelişmiş kullanıcı istatistikleri ve harita desteği gibi onlarca farklı ve başarılı özelliğe sahip. En iyi yanı ise ücretsiz olması, tabiki aylık 39 dolar karşılığında ek özellikler açabilirsiniz.



 Uygulamanızı yaptıktan sonra Google geliştirici konsolu na bir defaya mahsus 25 dolar ücret ödeyerek üye olup, uygulamanızı android markette yayınlayabilirsiniz. Uygulamanızdan para kazanmak istiyorsanız farklı ve eğlenceli şeyler oluşturmalısınız. Nasıl kazanacağımıza gelince uygulamanızın kalitesine güveniyorsanız ücretli olarak android markete yerleştirebilirsiniz. Amacınız dünya genelinde kitleye ulaşmaksa uygulamanıza yerleştireceğiniz reklamlar iyi bir gelir kaynağıdır. Neden bir Flappy bird' de siz yapmayasınız?






nettecash,para


BOL KAZANÇLAR




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder