12 Mayıs 2016 Perşembe

YANDEX TEN PARA KAZANMA








 Sözde gelişen zenginin daha çok zenginleştiği, fakirin fakirleştiği yoksulluğun arttığı güzel ülkemizde insanların paraya olan ihtiyacı da hızla artmaktadır. İnsanlar kolay para kazanmanın yolunu arıyor, bazıları direk fazla çalışan fazla kazanır dese de asıl mesele kafayı çalıştıranın fazla kazanmasında. Ben burada ihtiyacı olanların yararlanabilmesi için sizlere kendiminde kullanıyor olduğum bazı siteleri tanıtmak istiyorum. İşin ilginç yanı bu işi günde 1 saat bilgisayar başında geçirerek yapabiliyor olmamız. Tabi bilgisayarı olmayanlar da internet kafelerde veya kütüphane, alışveriş merkezi gibi ücretsiz internet erişim hizmeti veren yerlerde bu işlemleri gerçekleştirebilirler.


 Bu yola başlarken bilmelisiniz ki başlangıç ücretleri çok düşük olacak çünkü işe başlamak kolay, tahmin edin bir kişinin aaa burdan para kazanılıyormuş bende bir dakika da kayıt oluvereyim dediğini. Bu sitelere hergün binlerce kişi kayıt olsada düşük ücreti görenler ertesi gün veya 2 gün sonra siteye bir daha adım dahi atmıyor. Asıl bizim sürecimiz burada başlıyor biz yılmayıp sabırla yapmamız gerekenleri yaptıkça ücretler artacak, işler kolaylaşacak emek veren hakkını alacak. İnternet çok geniş bir sektör bunu kocaman bir doğumgünü pastası olarak düşünebiliriz ve emin olun ki herkes bu pastadan ister büyük ister küçük dilimini alacak.







 Bu yöntem az ama sürekli kazandırır. Mesela canınız sıkıldı, telefonu açıp günde 10 dakika kadar bir uğraşıyla günde 1$ kazanabilirsiniz. Öncelikle Yandex Toloka' ya  girip kaydolun.Kayıt olurken +18 içerikli görevler yapmak istiyorsanız tiki işaretleyin (ki daha çok kazandırır), ayrıca görev yapabileceğiniz dilleri de seçin ne kadar dil o kadar çok para demek. Sitenin tasarımı basit ayrıca Türkçe.


 Görevler çeşitli şekillerde yapılabiliyor, onun için sabit bir anlatım yapamayacağım ama genellikle Yandex size örnek verdiği aramaya karşılık gösterdiği web sitesi bağlantılımı diye soruyor. Görev başlangıcı 0.02 ve 0.03 dolar versede (1 $ = 2.989 TL) ilerde hatırı sayılır bir mebla kazanmak çok kolay oluyor. Önemli olan görevleri sallamadan düzgünce yapıp Yandex'in size verdiği görevlendirme puanını yüksek tutmak. Bu puan size daha fazla görev ve para olarak geri dönecektir. Eğer görevleri dikkatli yapmazssanız değerlendirme puanınız da ani bir düşüş gözlemleyebilirsiniz, ayrıca bu size birkaç gün görev gelmeyeceğinin belirtisi olabilir.
Bilişim sektörünün en büyük 4. şirketini kandırmaya çalışmak da saçmalık olur.



para,para kazan,internetten para





 Evet görevleri yaptık, istediğimiz kadar para biriktirdik sonrasında yapmamız gereken paramızı paybal kartımıza havale etmek.Paybal dünya çapında tanınmış internet alışverişlerinde kullanılan güvenirliğini kanıtlamış bir şirket. Hemen Paybal'ın resmi sitesi ne girerek yeni bir üyelik açıp desteklenen bir kredi kartınızı sisteme kayıt edebilirsiniz.Hemen ardından Yandex Toloka'da paybal hesabınızı etkinleştirip herhangi bir limit olmadan istediğiniz miktarda parayı çekebilirsiniz. Unutmadan Paybal hesap aktarımlarının %2'sini komisyon olarak alır. Paranız 30 iş günü içinde hesabınıza aktarılır.Anlamadığınız veya yardımcı olmamı istediğiniz bir durum varsa yorum yazarak beni bilgilendirebilirsiniz.





                                              para,para kazan,internetten para


          BOL KAZANÇLAR




1 yorum:

  1. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil