20 Mayıs 2016 Cuma

İNTERNETTEN PARA KAZANMA




para kazan, para




 Sürekli olarak kullanım oranı artan internetin getirdiği güzellikler tartışılmaz bir gerçek. 10 yıl önce internetten para kazanacağım deseydiniz. aileniz size gülerdi ve bu yolunuzdan dönmeniz için ellerinden geleni yaparlardı. Günümüz de ise durum çok farklı. Eğer isterseniz internetten milyonlar kazanabilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde.


 Bu sitenin içerisinde, internetten para kazanmanın yüzlerce yolunu öğreneceksiniz. Sitemde gördüğünüz yolları kullanabilir, bu yollardan yola çıkarak ve hayal gücünüzü harekete geçirerek sizde yeni yollar keşfedebilirsiniz.Bu yollarla para kazanmayı gerçekten istiyorsanız ilk kural olarak kimsenin sözüne aldanmamalısınız. Bazı kişiler size kolunuzu bile kıpırdatmadan para kazanabileceğinizi söyleyebilir. Ama bu tamamen yalan, sakın bu tarz kişilerin sözlerine inanmayın. Kişisel bilgisayarınız veya akıllı telefonunuzda başkaları için çalışıp zengin olmanız biraz zor. Eğer iyi kazanmak istiyorsanız kendi işinizi kurmalısınız.


 İnternette bazı kişiler, özellikle Avrupa da insanların, bilgisayarlarının başında günde sadece 2-3 saat çalışmayla aylık aylık 10 binlerce dolar kazandıklarını söylüyorlar.Bu tarz bir işi sizinde yapabileceğiniz söylüyorlar.Bakın bu doğru, bu meblada kazanan insanlar olabilir ama bilmedğiniz şey bu insanların günde 2-3 saat değil 15-16 saatini bu işe ayırdıkları. Üstelik çoğu programlama da ileri seviye bilgiye sahip.



 İnternetten para kazanmanın püf noktalarından biri de o an için popüler olan işi yapmaktır. Ya popüler bir iş yapacaksınız ya da yaptığınız işi siz popüler hale getireceksiniz. Örneğin son yıllarda popülerleşen android market uygulamaları yapmak, deep web de kullanılan sanal para bir para birimi olan bitcoin ticareti yapmak, gibi işler son zamanlarda popülerleşti. Her zaman hedefinizi büyük tutmalısınız. Hedefiniz ne kadar büyükse kazancınız da aynı oranda büyüyecektir.Tabi ki zararınızda..


 Tek başınıza bir şey yapmaktan kaçının. Atalarımızın dediği gibi ; "Bir elin nesi var, iki elin sesi var". Her zaman bana danışabilirsiniz. Kendi hislerinize güvenin. Yapılan bir işi tekrarlamak yerine kendiniz bir iş oluşturun. Şu sözü aklınızdan çıkarmayın ;

"En hayırIı ve tatIı kazanç, insanın eI emeği, göz nuru, aIın teri iIe kazandığı rızıktır. Hz.Muhammed(s.a.v)".




para kazan, para


BOL KAZANÇLAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder