12 Mayıs 2016 Perşembe

NAPOLYON ANKET SİTESİNDEN PARA KAZANMA





para,para kazan,internetten para




Sözde gelişen zenginin daha çok zenginleştiği, fakirin fakirleştiği yoksulluğun arttığı güzel ülkemizde insanların paraya olan ihtiyacı da hızla artmaktadır. İnsanlar kolay para kazanmanın yolunu arıyor, bazıları direk fazla çalışan fazla kazanır dese de asıl mesele kafayı çalıştıranın fazla kazanmasında. Ben burada ihtiyacı olanların yararlanabilmesi için sizlere kendiminde kullanıyor olduğum bazı siteleri tanıtmak istiyorum. İşin ilginç yanı bu işi günde 1 saat bilgisayar başında geçirerek yapabiliyor olmamız. Tabi bilgisayarı olmayanlar da internet kafelerde veya kütüphane, alışveriş merkezi gibi ücretsiz internet erişim hizmeti veren yerlerde bu işlemleri gerçekleştirebilirler.


 Bu yola başlarken bilmelisiniz ki başlangıç ücretleri çok düşük olacak çünkü işe başlamak kolay, tahmin edin bir kişinin aaa burdan para kazanılıyormuş bende bir dakika da kayıt oluvereyim dediğini. Bu sitelere hergün binlerce kişi kayıt olsada düşük ücreti görenler ertesi gün veya 2 gün sonra siteye bir daha adım dahi atmıyor. Asıl bizim sürecimiz burada başlıyor biz yılmayıp sabırla yapmamız gerekenleri yaptıkça ücretler artacak, işler kolaylaşacak emek veren hakkını alacak. İnternet çok geniş bir sektör bunu kocaman bir doğumgünü pastası olarak düşünebiliriz ve emin olun ki herkes bu pastadan ister büyük ister küçük dilimini alacak.




para,para kazan,internetten para



 Para kazanabileceğiniz bir diğer site ise:

 http://www.napolyon.com/Uye/Kayit?idType=lid&id=25efd32f-045e-4beb-a9f8-11be508aa18f .

 Sitede amaç anket doldurarak para kazanmak. Bu adrese girerek kaydolun. Ardından hotmail hesabınıza gelecek olan aktivasyon linkiyle üyeliğinizi onaylayın. Bu site de amaç NAP puan toplamak 100.000 NAP puan tam olarak 100 tl' ye tekamül ediyor.

 İlk girişte sizden profilinizle ilgili bilgileri tamamlamanız istenecek bu işlem size 1000 NAP puan kazandıracak tabiki bu adımı atlayadabilirsiniz, ben doldurmanızı öneriyorum çünkü ilerde karşılaşacağınız anketlerde en azından konu hakkında bilginiz olur, alakasız anketlerle karşılaşmazsınız. Hemen ardından hoşgeldin anketini tamamlayarak 100 NAP puanıda cebe indirin.



para,para kazan,internetten para


BOL KAZANÇLAR





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder