14 Mayıs 2016 Cumartesi

MAKALE YAZARAK PARA KAZANMA




para,para kazan,internetten para


 Yazmayı sevenler için piyasada büyük açık bulunduran makale yazarı arayan siteler çok uygun olacaktır. Günde 15 dakikanızı ayırarak yazabileceğiniz bir makale size günlük 20 lira kazandıralabilir, buda ayda 600 lira demek, aldığınız maaşa ek ayda 600 tl ek geliri kim istemez özellikle az bir uğraşıyla.
İlk başladığınız hafta bile hayalinizden fazla kazanacağınıza garanti veriyorum. Pekala nasıl kazanırım nasıl yazarım ve makalelerimi nereye göndereceğim gibi sorulara yazımın devamında yer vereceğim.



 Bilgisayar sayısının insan sayısını katladığı, her evde 2-3 bilgisayar olduğu, wifi ağlarının neredeyse her yeri kapladığı günümüzde artık internet ve bilgisayarla uğraşmayan kişi bulabilmek zor. İnsanlar tabiki bilgisayar başında harcadıkları zamanı değerlendirmek istiyor. Bende size bu noktada yardımcı olacağım. Bu konuda
günlük 15 dk zaman harcayarak 8 ila 15 lira arası bir ücret kazanırsınız. Daha fazla uğraşarak çok daha fazla para kazanmanız olası. Burada ingilizce bilmek size ek getiri kazandıracak çünkü ingilizce makaleleler %35-%40 daha fazla kazandırıyor.






 Peki işler nasıl yürüyor. Müşteriniz sizden  belli bir konu hakkında bir makale yazmanızı isteyecek, önceden bu makalenin kaç kelimeden oluşacağı veya makalenin anakonusu ne olacak gibi konuları müşteri size önceden söylecek. Bu iş aslında FAZLA TECRÜBE GEREKTİRMİYOR. Herkes bir şeyler yazabilir.

3 SEÇENEK VAR:

1) Özgün makalelerinizi yazarak makale arayan sitelere gönderebilirsniz. Arayan kişiler genelde öğrenciler veya şirketler olup sizden ilginç şeyler isteyebilirler. Önemli olan makalelerinizin özgün olması.

2) Çeşitli konular hakkında makaleleriniz yazıp, bunları alım satım sitelerine koyabilirsiniz. İlk bakışta zor gözükebilir ama bu sektörde şuan çok açık bulunduğu aşikar.

3) Makalelerinizi kendi açmış olduğunuz bir sitede insanlara aktarabilir, siteye gelen ziyaretçi sayısınca reklam gelirlerinden pasif kazanç elde edebilirsiniz. Ama kazanmak için makale içeriğinizin özgün, kaliteli ve geniş olması gerekiyor. Pasif kazanç demişken bir süre sonra makale yayınlamasanız bile reklam gelirlerinden hala kazanç elde edebilirsiniz.



para,para kazan,internetten para


BOL KAZANÇLAR 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder