15 Mayıs 2016 Pazar

BİTCOİN TİCARETİNDEN PARA KAZANMA



 Bu konuda hep beraber BTC diğer adıyla bitcoin ve LTC diğer adıyla litecoini inceleyip, bu sektörden nasıl para kazanabileceğinizi göstereceğim. Bu sektörde para kazanmak ciddi takip ve sabır gerektiriyor. Tabiki zamanla kazandığınız miktarı gördükçe bu işi daha çok seveceksiniz. Kişisel görüşüm bu sektörde insanların çok çabuk pes ettiğidir, yazının başında söylediğim gibi sabırlı ve kararlı davranıp ek gelirden de öte maaşınızı bu piyasadan çıkarabilirsiniz. Ne demiş atalarımız sabreden derviş muradına ermiş. Ne demişse doğru söylemiş.
para,para kazan, internetten para



22 Temmuz 2013 tarihi itibariyle dolaşımdaki Bitcoin' lerin toplam değeri 1.2 milyar dolar seviyesindeyken 4 Haziran 2014 tarihi itibariyle bu değer 8.2 milyar dolar seviyesine ulaşmıştır. Şu anda Bitcoin’ler 100.000’ den fazla insan tarafından kullanılmaktadır. Bitcoin herhangi bir merkezde üretilmez dijital bir para birimidir, bu yüzden işlem masrafı çok düşüktür. Bitcoinler maden sistemiyle üretilir madenciler bilgisayarlarda ki btc algoritmasını çözerek bitcoin kazanır. Madencilik şuan gittikçe popülerleşmekte olsa da zor bir uğraşıdır ve ileri seviye donanım ve matematik bilgisi gerektirir. Gelin madencilerin yaptığı işi biraz daha detaylı inceleyelim. Bu ağ da gerçekleşen ödemelerin hangi adresten hangi adrese yapıldığı kayıtlara geçer. Böylece toplanan kayıtlar “blok” adı verilen yapıların içinde yer alır. Her bir blok üzerinde yüksek işlem gerektiren bir “hash algoritması” uygulanarak, belli bir sıfır sayısıyla başlayan ifadenin bulunması istenmektedir. Her bir blok kendisinden önce gelen son bloğun da hash ifadesini içerir. Böylece bozulması oldukça zor bir blok zinciri oluşur. Bundaki amaç da, çifte harcamayı önlemektir. Yaklaşık 10 dakikada bire tekabül eden bu sıfır sayısıyla başlayan ifadenin bulunması işlemini gerçekleştiren ilk kullanıcıya 50 BTC ödül olarak verilir. Böylece Bitcoin’ler emisyona sürülmüş olur. Verilen ödül miktarı her 210 bin blokta bir (yaklaşık 4 senede bir) yarıya düşürülür. Şu anda 25 BTC’ye düşmüştür.

para,para kazan, internetten para


Şuan da bitcoin kullanımı çok yaygın, bazı sitelerde ödeme yöntemlerinde bitcoin ile öde seçeneğini görürseniz şaşırmayın. Çeşitli anketler, yarışmalar ve bulmacalar sonucu bitcoin hediye eden siteler mevcut. Örneğin bir ara oldukça popüler bir oyun olan Flappybird' e benzer olarak tasarlanmış CoinFlapper ve CoinCrusher Bitplay firmasının piyasaya çıkardığı oynadıkça bitcoin kazandıran oyunlar. Oyunların ikisini de oynamak oldukça basit, bir kaç tuş ile yeniden başlatabiliyorsunuz. Sistemde turnuva sekmesine tıkladıktan sonra, rastgele 4 kişilik bir turnuva açılıyor. Sonrasında yaklaşık birer dakikalık oyunlardan sonra ilk 3’e giren oyunculara Bitcoin dağıtılıyor. Hemen sonrasında yeni bir turnuvaya başlayabiliyorsunuz. Böylelikle ilk 3’te olduğumuz takdirde  BTC kazanıyoruz.

para,para kazan,internetten para
.para,para kazan, internetten para                                     
                                                        


Herkes merak ediyor bu dijital para dedikleri nerede kullanılıyor ve ben daha önce neden hiç duymadım. BTC hizmeti ilk olarak deepweb te kullanılmaya başlandı. Peki nedir bu deepweb?Deepweb gizli işler çevirmek isteyen uzman hackerler tarafından çok önceki yıllar da oluşturulan bir yapı. Burda önemli olan gizlilik, bunu sağlayansa site isimlerinin örn: (http://32rfckwuorlf4dlv.onion/) gibi .onion uzantılı olması ve site dinamik ip lerinin her 10 saniyede bir değişmesi yani sizin ip niz ilk amerika üzerinde gözükse de bir dakika sonra kendinizi afrikada yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Tabiki başka insanlarda sizin ip'niz üzerinden girebiliyor deepwebe.



para,para kazan, internetten para


 Hatta bi ara haberlerde duyduğunuz Amerika ve Irakla ilgili gizli bilgiler içeren wikileaks belgeleri de bu oluşum üzerinden yayınlandı (Site şuan açık :-)). Tabiki şuan herkes merak içinde ben nasıl girebilirim?
Öncelikle şu adresten Tor Browseri indirip kurun : https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
ardından Tor tarayıcınızı açtığınızda işiniz link bulmak olacak, çünkü sitelere arama motorlarından arayarak ulaşamıyorsunuz. Onun içinde şu bağlantıyı kullanabilirsiniz : http://torlinkbgs6aabns.onion/. İnternette dolaşan Nicola Tesla 'nın gizli belgeleri , ufo görüntüleri, gizli insan deneyleri, şikeli maçlar tarzı bilgiler şuan yok çünkü bu aralar deepweb in yaygınlaşmasıyla FBI duruma el koydu ve çoğu site şuan çökük durumda. Yani girsenizde fazla bir şey bulamazsınız. Tabiki bu oluşumdan sonra, önceleri deepweb gibi olan şuan az kişi tarafından bilinen ve sadece bilgisayarınıza bir ekipman takıp erişebileceğiniz gizli ağlar var fakat şuan ilgi konumuz değil. Eğer merak edilirse yorumlarda belirtirseniz anlatırım.


para,para kazan, internetten para



Şu andan itibaren hiçbir yasal sorumluluk kabul etmediğimi belirteyim...



Asıl konumuzdan çok uzaklaştık ilk olarak bu iş için bir miktar BTC ye sahip olmalıyız. Onun için buradan tl karşılığı BTC alabilirsiniz : https://www.btcturk.com/ , burada güvenli bir sanal hesap oluşturup alım ve satım işlerinizi yapabilirsiniz. Eğer ben para koymam diyorsanız buradan https://coinad.com/ belli görevler karşılığında btc kazanabilirsiniz. Tabi belirtmekte fayda var 1 BTC tam olarak 1.360 (binüçyüzatmış) liraya eşdeğer yani bizim kullanacağımız btc miktarı 0.00x tarzı bir mebla. Bitcoin sahibi olduktan sonra yine https://www.btcturk.com/ adresinden bitcoin değerlerini kontrol ederek alım satım yapabilirsiniz. Burda önemli olan piyasanın çok değişken olduğunu bilmek saniyeler içinde değişmeler olabiliyor, o yüzden kendinize bir hedef koyun ve o rakama ulaşınca btc lerinizi satın. Hırs yapıp bu aralar iyi yükseldi biraz daha bekleyeyim de yükselsin derseniz zarar dahi edebilirsiniz. Genel taktik düşükken al, yükselince sat olmalıdır. Peki litcoin den hiç bahsetmedik LTC'  de bitcoin gibi sanal bir para birimi sadece değeri daha küçük , arasıra btc piyasası durgunken ltc ticareti kazançlı olabiliyor.



para,para kazan, internetten para

Zamana bağlı bitcoin miktarı grafiği




Unutulmamalıdır ki; dinamik yapısı ve alışılagelmişin dışındaki yapısıyla bir Bitcoin’in değeri çok hızlı ve yüksek miktarlarda artıp azalabilir. Bunda piyasanın likit olmamasının da payı büyüktür.Parayı alan kişi geri göndermediği sürece Bitcoin ile yaptığınız işlemleri geri alamazsınız. Yani tanıdıklarınızla işlem yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Tüm Bitcoin işlemleri ağda açık ve kalıcı olarak saklanır yani herkes herkesin işlem ve bakiyesini görebilir ancak kişisel bilgiler Bitcoin adreslerinden bulunamaz. Lütfen bu sistemin hala deney aşamasında olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.Tabiki son olarak bu işden kazabileceğiniz para çok yüksek olabilsede aynı oranda kaybedebilirsinizde,o yüzden bu işin risklerini bilip sık kontrol etmelisiniz.




para,para kazan, internetten para


BOL KAZANÇLAR



2 yorum:

  1. Bitcoin hesabımı mı açmak istiyorsunuz? Tıklayın: bitcoin hesabı açma

    YanıtlaSil
  2. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:

    1- Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    2- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    3- Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    4- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil